Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Συνταξιδιωτες πολλοι που βρηκαν φιλοξενο νησι το παταρι του βιβλιοπωλειου Παπασωτηριου

Με τη Σαιτα, τις Σκισμενες καρδιες, το Κοχυλι, τον Ταμπουρα, τον πατερα , τα καλαμια, τις κορφες τους, πολλες εικονες και λεξεις ταξιδιαρικες, ταξιδεψαμε κι εμεις εκει στο μεσο της Αθηνας, μια μερα χωρις κιτρινα αυτοκινητα, με πολλους πεζους και διαθεση να βρουμε νησιδες. Χαρτης μας τα Παραμυθια της Αγαπης και της Ελπιδας ...Συνταξιδιωτες πολλοι που βρηκαν φιλοξενο νησι το παταρι του βιβλιοπωλειου Παπασωτηριου, απεναντι απο την Εθνικη Βιβλιοθηκη στο κεντρο της Αθήνας..Τους ευχαριστώ όλους ομιλητες και ακροατες για αυτη την συναντηση ..που φερει κατι μυστικο και παραμυθενιο για τον καθενα... αλλα κυριως μας θυμιζει ..οτι αν κραταμε γερα και με πιστη την καρδια μας θα αισθανομαστε τον ρυθμο της και θα ξερουμε κατα που να προχωρησουμε

φωτογραφίες Βασια Αναγνωστοπούλου

2 σχόλια:

Γιάννης Σακιώτης είπε...

Ήταν εξαιρετική η βραδιά!

dialogos sto facebook είπε...

Greg Chryssikos
ηλθα,αγορασα το βιβλιο σου,σε ειδα απο μακρυα,ομορφη και γοητευτικη οπως παντα,με παρεες παντα, αλλα εφυγα γρηγορα για να προλαβω τις εκκρεμοτητες μου. η αυτογραφη αφιερωση ......περιμενει στον καταλληλο καιρο!!!
Yesterday at 09:33 •

Lucia Rikaki
Οκ οπότε θες σε ευχαριστώ
Yesterday at 10:24 •

Greg Chryssikos
νασαι παντα καλα και καλοταξειδεμενη
Yesterday at 11:14 •

Alexandros Kidonakis
Λουκία,
ήλθα,αγόρασα το βιβλίο σου,σε είδα απο μακρυα,ομορφη και γοητευτικη οπως παντα,με παρεες παντα, αλλα εφυγα γρηγορα για να προλαβω τις εκκρεμοτητες μου. η αυτογραφη αφιερωση ......περιμενει στον καταλληλο καιρο!!!

Τώρα αφού μου συνέβη το ίδιο γιατι να μην το κανω copy-paste;
... See more
7 hours ago •

Greg Chryssikos
Αλεξανδρε,χαιρομαι που με επαναλαμβανεις εστω χωρις να με μνημονευεις!!!!καλη συνεχεια!
7 hours ago •

Lucia Rikaki
Αλεξανδρε λυπάμαι που δεν τα είπαμε από κοντά εγώ όμως την έστειλα τη θάλασσα...
Τώρα για τη λέξη και τη συνθήκη του «πάντα» που γράφεις κι ΕΣΥ κι ο Γκρεγκ απλά όλοι ξερουμε ΚΑΛΑ οτι τα πράγματα δεν είναι «πάντα» όπως φαίνονται Παντως σας ευχαρισω ΠΟΛΥ για τα όμορφα λόγια και περιμένω εντυπώσεις από το βιβλίο..
6 hours ago •


Loulouda Kourtidou
Λουκία μου στειλε δώρο τα παραμύθια σου μια φίλη- και διαβασα τις 3 γυναίκες που μιλούσαν τη γλώσσα των πολυλιών- τι τρυφερό...μου θύμησε την βίβλο και το γραμμα προς Κορινθίους 13, ...η αγάπη- ελπίς- η πίστη....
και ο Κύριος που τις έκανε φίλες και είπε την πρώτη του λέξη....
βιβλικό ....αρχέγονο....γυναικείο ανθρώπινο....
αχ....σ' ευχαριστώ